Velkommen

Når vi spiller badminton, er vi er en fremgangsrig badmintonklub i Hedensted Centeret for ungdom, seniorer og 60+.

Vi har fokus på at forene vores sport med et godt socialt fællesskab for alle medlemmer og er derfor stolte af at være en klub med masser af badmintonspillere i alle aldre.

Er du bosiddende i Hedensted og omegn og interesseret i at blive en del af vores fantastiske badmintonklub, kan du se nærmere under fanebladet Holdtilmelding.

Kommunikation

I Hedensted Badmintonklub kommunikerer vi ved hjælp af MinForening, hvor vi vil forsøge at fortælle, hvis træningen er aflyst eller der er tilmelding til stævner osv.

Når du har downloaded app’en og oprettet dig, skal du tilmeld dig det hold, du spiller på. Derefter vil der tilflyde dig relevant information.

Derfor håber vi, at du/I vil downloade app’en MinForening og oprette dig/jer og anmode om medlemskab. Hjælp kan finde her: https://minforening.dk/support/?Display_FAQ=55526 (- se video)

Vi er ret nye i systemet, så tilgiv os, hvis vi laver fejl. Men vi vil tilstræbe, at det skal fungere.

Stævner

Hvis du er interesseret i at spille stævner – er der både begynderstævner og alm. stævner.

Som børne- og ungdomsspiller har du således mulighed for at spille holdkampe og turneringer, men også mulighed for blot at komme til træning og dyrke det sociale fællesskab og få en alsidig træning.

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig i MinForening under det pågældende stævne – her vil være en egenbetaling. For at det kan gå så smidigt så muligt, skal spilleren være oprettet i badmintonplayer.dk med en profil, hvor Hedensted Badmintonklub er valgt som klub. Lidt benarbejde i starten, som lønner sig på lang sigt.

 

For at komme til stævne skal du også oprettes i badmintonplayer.dk

http://badminton.freshdesk.com/support/solutions/articles/22000246557-opret-ny-bruger

Derefter skulle resten gerne gå smertefrit og informationer vil kun tilfalde til den gruppe man er medlem af.

Tilmelding til holdturnering

I skal være opmærksom på, at der i år er meget kort frist fra opstart og til tidspunkt for tilmelding til holdturnering.

Frist for senior er primo september 202X.

Frist for Børn og ungdom er primo september 202X.

Spilletøj

Er du tilmeldt Hedensted Badmintonklub og har betalt dit kontingent, så har du som ny spiller mulighed for at bestille spillertøj med navn og sponsortryk mod en egenbetaling. Klubben indgår aftale omkring spillertøj hvert andet år. Næste kollektion af spillertøj kommer i efteråret 2024.

Vi glæder os til at se dig i klubben 🙂