BadmintonPeople og BadmintonPlayer

Velkommen i Hedensted Badmintonklub!

I Hedensted Badmintonklub kommunikerer vi ved hjælp af MinForening, hvor vi vil forsøge at fortælle, hvis træningen er aflyst eller der er tilmelding til stævner osv.

Derfor håber vi, at du/I vil downloade app’en MinForening og oprette dig/jer og anmode om medlemskab. Hjælp kan finde her: https://minforening.dk/support/?Display_FAQ=55526 (- se video)

Hvis du er interesseret i at spille stævner, kan klubben tilbyde dig tre-fire begynderstævner i løbet af året, som er gratis, fordi vi har nogle rigtige generøse sponsorer; dem er vi meget glade for.

Du må selvfølgelig gerne deltage i almindelige stævner. Dem betaler klubben et for hver måned. Så meld dig bare til i app’en.

For at komme til stævne skal du også oprettes i badmintonplayer.dk

http://badminton.freshdesk.com/support/solutions/articles/22000246557-opret-ny-bruger

Derefter skulle resten gerne gå smertefrit og informationer vil kun tilfalde til den gruppe man er medlem af.

Vi er ret nye i systemet, så tilgiv os, hvis vi laver fejl. Men vi vil tilstræbe, at det skal fungere.

Eftersom vi kan se, at du har betalt kontingent, kan du tage til Sportigan i Hedensted og prøve hvilken størrelse spilletrøje, du kan få med i dit kontingent. Du skal blot sige at du spille i Hedensted Badmintonklub og du har fået lov til at komme og prøve en trøje. Dette SKAL dog ske inden 1.12. 21, hvor vi lukker for indkøb af tøj for denne sæson.

God badmintonsæson på vegne af Hedensted Badmintonklub

BadmintonPeople Nyheder